Plangere penala impotriva unui infractor al S.c. PROSPECTIUNI S.A., pentru amenintare, tentativa de furt, lipsire de libertate

Catre IPJ – Inspectoratul de Politie Judetean Sibiu
Str. Revoluţiei nr. 4-6, Sibiu, cod 550170, Telefon cabinet 0269/216262

Catre Postul de Politie al comunei Mihaileni,
Mihaileni, jud. Sibiu, Fax: 0269-254633

Subsemnatul Hans Hedrich, domiciliat in mun. Sighisoara, str. Caraiman nr. 1, CNP 1710724263491, in temeiul art. 222 C.P.P., formulez prezenta

PLANGERE PENALA

prin care va solicit tragerea la raspundere penala a numitului Lazarescu Marian, pentru
1. amenintare,
2. tentativa de furt,
3. lipsire de libertate

MOTIVE
In fapt, numitul Lazarescu Marian, asa cum am descris deja in declaratia depusa la postul de Politie Mihaileni in data de 23. 11. 2013, pe langa amenintarea cu gatuirea [in satul Metis, com. Mihaileni] a incercat sa sustraga si cheia masinii la al carei volan ma aflam – iar prin faptul ca a trebuit sa opresc motorul masinii pt. ca invinuitul sa nu-mi sustraga cheia, acesta a comis si infractiunea de lipsire de libertate.

Chiar daca lipsirea de libertate nu a fost de lunga durata, efectele ei imediate au fost decisive in acele imprejurari, astfel incat nu am putut parasi locatia din care intentionam sa transportam la postul de Politie Mihaileni cablurile telemetrice gasite de noi, amplasate acolo cu incalcareaa Codului Penal de catre s.c. PROSPECTIUNI S.A.

Rog sa primesc un raspuns la prezenta plangere in termenul legal de 30 de zile.

Fagaras, la 16. 12. 2013
Hans Hedrich, vicepresedinte
Asociatia Neuer Weg

amenintare-detaliu

Sus si in stanga imaginii de jos: Lazarescu Marian, angajat al s.c. PROSPECTIUNI S.A., cel care m-a amenintat de mai multe ori cu gatuirea, in 23. 11. 2013, daca nu-i dau cheile masinii cu care intentionam sa ducem la postul de Politie Mihaileni cablurile instalate in mod ilegal de catre firma in gradina unei locuitoare din Metis. Exista inregistrari audio care probeaza acuzatiile aduse lui Lazarescu Marian.

amenintare 6

In imaginea de jos, al 2-lea din dreapta: unul dintre sefii s.c. PROSPECTIUNI S.A. in timpul altercatiilor cu voluntarii anti-fracking, in satul Metis. O relatare amanuntita a ‘evenimentelor’ de la Metis, din 23. 11. 2013, (zona Mosna-Medias-Agnita) o puteti gasi aici >>>.

 

Comments are closed.

Counter created by lite 1.4