“Ne bateau ca la fasole!” Relatare telefonica despre o noua interventie abuziva a Jandarmeriei, la Pungesti, orele 19.30 (07. 12. 2013)

Relatarea, prin telefon, a Marianei Morosanu, localnica sat Armasoaia, com. Pungesti (aprox. la ora 20.30):
“Pe la orele 19.30 eram in fata magazinului/barului “La Titel” din satul Silistea, com. Pungesti, ca sa cumpar alimente. A oprit un autobuz al Jandarmeriei, din care au coborat, langa pod, circa 10 scutieri. Au venit la noi, ne-au imbrancit, au batut femei si barbati (localnici si straini). Au ridicat apoi mai multe persoane si le-au dus in autobuz. Se pare ca cineva a aruncat cu o piatra in masina Jandarmeriei dupa ce au inceput imbrancelile… Ne bateau ca la fasole! Am sunat la Realitatea TV ca sa relatez ce se intampla…
Va spun ca noi n-o sa cedam! Nu cedam! Numai morti baga sonda aici! Sa plateasca pentru ceea ce ne-au facut!”

Relatarea, prin telefon, a lui Valentin Vasile Lungu (23 ani), localnic din com. Pungesti (aprox. la ora 20.40):
“Cam acum o ora a venit un autocar dina cela cu jandarmi cu scuturi, au lasat 10 jandarmi in rapa, restul a venit , cu cagulele puse [la magazinul “La Titel”], au  zis sa plecam acasa. Apoi ne-au imbrancit, i-au luatpe oameni la bataie. Un baiat ce filma cu telefonul a fost lovit. Jandarmii au spus: “Daca filmeaza cineva, ii luam telefonul!” “Stingeti lanternele!” Au fost stinse si luminile din fata magazinului/barului.
A fost batut si un verisor de-al meu, Marius Voinea, in varsta de 20-21 de ani, cu handicap. A fost batut in duba Jandarmeriei dupa care au deschis usa si l-au aruncat afara. Un jandarm a spus: “Daca nu pleaca lumea acasa, folosim armele din dotare!” “Sa nu spuneti nimic ce ati vazut si ce ati auzit aici!”

Actualizare ora 21.20: Prin telefon de la Pungesti aflu ca tabara de rezistenta ar fi fost “sigilata”; in interior s-ar afla serviciul de criminalistica al Politiei si ca, asa dintr-o data, Directia sanitar-veterinara ar fi descoperit ca in tabara nu s-ar intruni conditiile de igiena necesare… (Sub acelasi pretext s-a desfiintat, in urma cu 1-2 ani, si tabara de protest “Occupy” dintr-un parc din New York.)

jand11
(foto: arhiva. Sursa >>>)

Posted by at 07/12/2013
Filed in category: Buerger & Rechte, Politik & Wirtschaft, and tagged with: ,

10 Responses to “Ne bateau ca la fasole!” Relatare telefonica despre o noua interventie abuziva a Jandarmeriei, la Pungesti, orele 19.30 (07. 12. 2013)

 1. Alfa says:

  VAI DE POLA VOASTRA!!! JIGODIILOR.
  BAI VOI AIA DE LA JANDARMERIE, va credeti tari ca batefi femei si copii???? De ce nu va luati si voi de cineva pe masura voastra???

 2. Doina Enos says:

  Este de nedescris ce se iny´timpla daca Chevron va reusi sa distruga pamintul Romaniei si sa lese pustiul dupa ei o sa iasa cu razboi civil

 3. Larsson says:

  Nu razboi civil…
  Va fi un razboi a celor bogati importiva celor harnici!
  Si nu numai in Romania, nu numai in Europa, ci in toata lumea.

  • Larsson says:

   Canadienii sint deja mai avansati – acolo se trage deja cu projectile de cauciuc in protestatari…

  • hans says:

   “cei bogati impotriva celor …harnici” – interesanta remarca!

   • bayern says:

    Gabi sper sa fii o betvă…”blonda”
    te caracterizeaza scursura ce t-ia iesit.
    tarfă

    • gabi says:

     te inseli,nu sunt nici betiva si nici tarfa,dar cred ca mama ta a fos o tarfa si pe deasupra tea facut si prost.

 4. gabi says:

  cine incalca legea trebuie sa plateasca,eu mi-as da viata sa va vad in spital si in puscarie pe toti cei care trageti tara inapoi,sunteti niste gunoaie,niste ramasite ale societatii moderne,la munca nu la iesit in strada,sa va fie rusine.

 5. Rossi says:

  JANDARMERIA este noua militie comunista, sa ameninte si sa bata lumea pe strada fara motiv …. dar au pretentia ca populatia sa ramana calma sa nu cumva sa nu reactioneze violent ca pe ei ii doare !!

Counter created by lite 1.4