Facebook a șters pentru a doua oară pagina lui Dan Tănasă

 
UPDATE: Pagina a fost reactivata in 26/27.03.2018

Am fost anuntat din patru surse independente ca pagina dantanasa.ro a fost stearsa, pentru a doua oara, in decurs de cateva zile, de pe asazisa “retea de socializare” Facebook. Prima data a fost ștearsă/suspendată pentru 24 de ore în 22.-23. 03. 2018. Sunt curios pentru cat timp va fi suspendata pagina de asta data. Ideea NU este sa “luptam” in spatiul virtual sau oriunde unii impotriva altora, din orice motiv sau sub orice pretext, ci sa construim un consens de baza in societatea diversa din Transilvania. Va fi un mare castig pentru Romania si Europa viitorului. De aceea le multumesc celor care l-au raportat din nou pe Dan Tanasa. Apropo: sunt romani si maghiari…

Hans Hedrich
26. 03. 2018

dtnewMesaj bannare nr. 2, din 26. 03. 2018

dtbanned222

Posted by at 26/03/2018
Filed in category: Buerger & Rechte, Politik & Wirtschaft,

11 Responses to Facebook a șters pentru a doua oară pagina lui Dan Tănasă

 1. prisecaru says:

  Si ce-ar mai fi de comentat fata de articolul precedent, tot pe aceeasi temă?
  O luăm de la început?
  Victimizarea lui Tănase îl face interesant. Şi uite-aşa descoperi pe blogul lui, cu dovezi (decizii), că nici unii maghiari nu sunt cuminţi. Şi atunci cum rămâne cu consensul? Adică îl cenzurăm pe Tănase, dar pe-ai noştri (maghiari) îi lăsăm în pace. Şi apoi se miră unii de maghiarofobie, care cică de la legenda lui Glad ni se trage, nouă, românilor!

  • hans says:

   inca tot nu ati priceput ca acele decizii defecte ale unor instante din romania sunt criticate in serie de catre C.E. – fiind pe ccontrasens cu angajamentele semnate si ratificate de romania? DT e un impostor pentru ca ii tine pe romani departe de aceste adevaruri dureroaase si ii injecteaza cu ura si minciuna.

   ironia sortii: DT expune, fara sa vrea, cat de paralela e justitia din RO cu normele internationale, atunci cand vine vorba de minoritati etnice, limbi regionale samd. planeta romania – sindromul militianului…

   maghiarofobia se trage de la minciunile si manipularile “istoriografilor” gen ioan-aurel pop si ale unor bloggeri gen dan tanasa. sunteti cobaii unor naspeti din propria natie. nu e de mirare ca se pleaca cu milioanele din tara, tocmai penru ca DT si IAP sunt cei care au suprematia discursului, iar populatia romaneasca sunt IOBAGII identitari ai acelor impostori.

   • tiberiu says:

    nu vreau sa dau idei, dar daca as fi tanasa sau ion aurel pop, te-as da in judecata ca sa dovedesti ca hotia din tara e cauzata de ei!
    a se vedea, de exemplu, codul civil, raspunderea delictuala!
    totusi, hans, nu crezi ca mergi prea departe cu acuzatiile, chiar daca cei doi iti sunt indezirabili? si, apoi, verestoy a ras padurile din secuime tot din cauza lui pop? sau poate cauta cetatea lui glad! 🙂

 2. Nobody says:

  Functioneaza tot, cea personala, dantanasa.ro cit si cea a ong-lui. Mai raportez si eu din cind in cind unele comentarii, dar stii cum e, unul dispare si apar cinci in locul lui.

 3. Paul Crovaci says:

  Mi-ați trezit interesul față de Dan Tanasa. Vă propun următorul punct de pornire, pentru o discuție aplicată: Vă rog să ne indicați un articol al lui Dan Tanasa și un document CE care vine să contrazică afirmațiile din respectivul articol. PS: până azi la prânz sunt și eu blocat de la comentarii pe FB. Nefiind atât de important ca Dan Tanasa, presupun că nu v-a fost raportată suspendarea mea. Sau…??? 🙂

  • hans says:

   buna seara
   1. eu as propune ca punct d epornire a unei discutii aplicate sa cautati singur – ca sa va familiarizati cu activitatea investigativa si gandirea critica. penultimul meu articol si altele contin numeroase linkuri spre surse ale CE.

   2. pentru ca sunt baiat bun, va scutesc de munca ostenitoare a gandirii cu neuronii proprii si va postez un link chiar catre un articol al lui DT despre raportul ECRI al CE. articolul lui DT si raportul ECRI/CE se contrazic reciproc. quod erat demonstrandum.

   3. pentru ca orice rau e spre bine, cautand linkul solicitat de dvs., am gasit in articolul lui DT o intrebare pe cat de “sofista”, adica smecherista, pe atat de descalificatoare (nu sstiu dc exista acest cuvinat) la adresa celui care o pune, anume DT: “De ce nu există nimic în raport [raportul ECRI 2014, n.n.] despre discriminarea pe criterii etnice a românilor din județele Covasna, Harghita și Mureș?”

   RASPUNS: PENTRU ca NU EXISTA ACEA DISCRIMINARE!
   Pentru ca daca ar exista, ea ar fi fost inclusa in acel raport, din moment ce si guvernul Romaniei a avut posibilitatea sa isi expuna puntele de vedere in chestiune.

   q.e.d.

   • Zimbru says:

    Romanii care traiesc in secuime traiesc acea discriminare pe propria piele uneori zilnic. Faptul ca o asemenea discriminare nu ar exista e o minciuna. Faptul ca CE nu a publicat mimic pe aceasta tema arata doar cat de incompetente sunt autoritatile romane care nu le-au documentat. Si ca exemplu recent Primaria Sfantu Gheorghe a bagat manifestarile culturale romanesti din piata principala in curtea unui liceu, adica discriminare pe fata. La asta adaugati scaderea semnificativa a populatiei romanesti in Harcov, plecand de cat de bine le este in secuime.

    • hans says:

     1. Invit grupul de patrioti de laptop, ZTP, sa scrie un contraraport ECRI!

     2. Primaria din Sepsiszentgyorgy a mutat scena evenimentelor folclorice (romane SI maghiare!) in curtea unui liceu si NU scena pentru muzica populara romaneasca!

     3. Daca romanii, colonizati in HARKOVMAR pleaca, cu toate ca romanii sunt singurii privilegiati acolo, servindu-li-se pe tava posturile in institutiile forta si in regii autonome, deconcentrate etc., inseamna ca statul roman si NU populatia maghiara AUTOHTONA e de vina. Sau poate ca s-a trezit simtul realitatii si bunul simt la acei romani detasati in Secuime si isi dau seama ca ceva NU e kosher ca sunt adusi si pusi in pozitie privilegiata, pe criterii etnice, peste localnici, care localnici emigreaza apoi in ungaria, sau cum?

     EXEMPLE CONCRETE si practici de 100 de ani: esti muritor de foame in botosani? nem baj, fiam, te imbracam in uniforma si te facem militar la marosvasarhely sau politzai in harcov!
     se cauta pompieri la csiksomlyo? perfect! avem unul la galati, il mutam una-doua!
     vii in abibasi si cu o punga de nailon din ploiesti la csikszereda? nu-i bai, losere, te facem noi sef la directia silvica harghita – dupa care dam vina pe secui ca au chelit muntii!
     esti militian tortionar si psihopat? super! esti omul ideal pentru sefia IPJ harghita!
     vii cu dacia din vaslui la plaiesii de jos? bun venit!, te facem politai, furi lemne en gros si te intorci acasa cu VW passat, unde te asteapta o casa construita de secui. pe gratis, ca doar de-aia secuimea e colonie romaneasca!

     alta intrebare?

     • tiberiu says:

      nu sunt universitati la miercurea ciuc, odorhei si sfantul gheorghe? hai, secui, la iasi, bucuresti, craiova, constanta samd.
      nu e de lucru pentru toti in secuime? hai, secui, la bucuresti, brasov, cluj, timis samd.!

     • Zimbru says:

      Aveti o viziune cel putin ciudata, nu vi se pare normal ca populatia maghiara sa scada in Transilvania, insa vi se pare normal ca romanii sa scada in secuime. Va reamintesc ca romanii din secuime sunt in mare parte populatie istorica, deci bastinasa. Vad ca drepturile la supravietuire etnica le au doar unii, altii trebuie sa dispara. Halal logica, sunteti partnitor

   • Paul Crivaci says:

    Eram sigur că voi primi un răspuns cu aromă de narcisism 😉 Vă eschivați, așa cum ați făcut și la B1. După ce am răsfoit rapoartele ECRI despre Franța și despre Germania am înțeles că nu răspunsul furnizat de dumneavoastră este cel corect. În logica ECRI pur și simplu nu există posibilitatea discriminării majorității de către minoritate.

Counter created by lite 1.4