Facebook a șters definitiv pagina dantanasa.ro

 

 

In caz ca va mai amintiti de el: Dan Tanasa, provocator-instigator maghiarofob, anticrestin si antiroman, scandalizat-exaltat pana la cer si inapoi (pe banii turbosecuristului Dan Voiculescu) la fiecare minuscula, presupusa sau inventata abatere a unor autoritati publice din Tinutul Secuiesc de la litera Legii drapelului national, de la Legea administratiei publice locale sau Legea de combatere a discriminarii, pare sa fi ramas definitiv fara pagina de Facebook dantanasa.ro. Respectiva pagina functiona dupa principiul capcanei cu feromoni cu care se atrag si se captureaza fiinte vii, ratacite prin zona…
Pentru consemnare la arhiva

dtbanned222

 

Posted by at 01/05/2018
Filed in category: Uncategorized,

16 Responses to Facebook a șters definitiv pagina dantanasa.ro

 1. Nasser says:

  OK, o veste buna pentru ziua de azi.
  Din pacate, ratacitul asta nu a fost sters definitiv de pe internet, doar de pe Facebook.
  Oricum, un pas inainte.

 2. Zimbru says:

  Pe o alta tema, atrag atentia Dl Hedrich ca s-a publicat raportul departamentului de stat al SUA care are si un capitol minoritati. Dl Hedrich publica numai rapoartele care ii avantajeaza retorica si nu publica nici raportul Consiliului Europei pe invatamant (pozitiv) si nici pe cel al departamentului de stat al SUA.
  Departamentul de stat al SUA a ignorat presupusele abuzuri reclamate de UDMR împotriva comunităţii maghiare din România. Capitolul despre minorităţi al raportului pe 2017 menţionează ca mare problemă discriminarea romilor (o realitate incontestabila, valabila atat in Romania, cat si in tarile vecine, unde atinge gradul cel mai violent (pogromuri) in Ungaria) şi aminteşte că există plângeri privind lipsa semnelor rutiere în maghiară. Raportul nu vorbeşte deloc despre alegaţiile liderilor UDMR la adresa DNA, acuzată că instrumentează politic dosarele politicienilor de etnie maghiara. Şi cazul extrem de controversat al liceului de la Târgu-Mureş e ignorat în raport. Raportul Departamentului de Stat al SUA a ignorat şi celelalte alegaţii ale şefilor UDMR privind presupuse tentative de intimidare a comunităţii maghiare prin intermediul procurorilor. În octombrie 2016, liderul UDMR a atacat dur DNA pentru dosarele făcute unor lideri ai partidului. “There were no reports of political prisoners or detainees“, scrie în raportul Departamentului de Stat. Raportul privind drepturile omului nu menţionează nici scandalurile pe marginea utilizării steagurilor Ungariei sau ale Ţinutului Secuiesc în sediile autorităţilor din oraşe conduse de primari sau preşedinţi maghiari de Consilii Judeţene. Raportul menţionează însă că există probleme în privinţa restituirii proprietăţilor naţionalizate de statul român și care aparţineau comunităţilor minorităţilor naţionale.
  Bun, concluzia, situatia nu este atat de sumbra precum o prezinta Dl Hedrich.
  Ii sugerez deci pe Dl Hedrich sa fie mai putin partinitor, nu scrieti nimic pe tema alegerilor din Ungaria unde 195 000 de cetateni romani de etnie maghiara au votat cu Viktor Orban (prezentat drept ultimul dictator al UE in muzeul Parlamentului European din Bruxelles) si despre facebook-ul inundat de afirmatii de tipul “Dumnezeu e maghiar” + dezmatul maghiaropat care a urmat alegerii lui Orban. Nimic despre faptul ca Guvernul maghiar i-a prezentat premierului chinez un document oficial în care Transilvania si intreaga Slovacie e parte din Ungaria (https://www.g4media.ro/guvernul-maghiar-i-a-prezentat-premierului-chinez-un-document-oficial-in-care-transilvania-e-parte-din-ungaria.html). Dl Hedrich dvs vedeti ce se intampla la nivelul ultranatonalismului maghiar? Avem de a face cu un stat vecin vadit iredentist pe care oficial aproape 200 000 de maghiari din Romania il sustin. Maghiarii din Romania isi doresc o societate multietnica, si inteleg acest lucru, insa voteaza pentru un regim nationalist care regreta imperiul austro-ungar (care i-a asuprit pe non maghairi) la fel cum Putin regreta URSS. Unde este logica?

 3. Santos Valachos says:

  Unde este logica?
  In niciun caz in comentariul tau: cand nu ai ce comenta la subiect, deviezi discutia la unguri, Ungaria etc.
  Alo, toasu’, trezeste-te: vezi ca stirea asta are ca subiect dan tanasa, vuvuzela tanasista! 🙂

  Se pare ca vrei sa muti site-ul inchis a lu’ tanasa aici, il plagiezi mai tare ca Pop pe Pop & klanul Bolovan… 🙂

 4. observatorul says:

  „Departamentul de stat al SUA a ignorat presupusele abuzuri reclamate de UDMR împotriva comunităţii maghiare din România.” – ne scrie Zimbru, de unde trage concluzia ca ceea ce SUA a ignorat sa mentioneze abuzurile respective, atunci aceste abuzuri nici nu a a vut loc. Adica daca nu se vorbeste despre ceva in public, atunci acel ceva nici nu exista? Hai sa fim seriosi!
  Din pacate situatia minoritatilor din Romania este chiar si mai sumbra precum o prezinta Dl Hedrich, numai ca diplomatia romaneasca de multe ori reuseste sa pacalesca lumea. (Mai ales daca lumea este interesata sa se lase pacalit, si de alte imprejurimi, ca si in momentul de fata.)

  • Zimbru says:

   Zau? Adica Departamentul de stat al SUA si Consiliul Europei sunt institutii care nu sunt demne de crezut?

   • hans says:

    aveti un link la raport? va multumesc.
    PS: desigur, exista o marja speculativa privind includerea sau nu a unor continuturi intr-un raport al DS al SUA> acum cativa ani raportul mentiona nemultumirile maghiarilor, acuma ziceti ca nu le mentioneaza. cum interpretam asta? nu mai sunt fondate nemultumirile? au fost ignorate, cenzurate din diverse motive? nu stiu asta si nu pot da un raspuns.

    pana una alta ramane valabil raportul deloc magulitor, ca sa nu spun devastator, al CE despre RO, in care se pune degetul pe rana – inclusiv in privinta privilegierii UDMR de catre guvernele romaniei. deci este cat se poate de credibil. romania face parte din CE, deci acel raport este relevant pt romania. in schimb, din cate stiu, romania (inca) nu face parte din SUA, in ciuda pupincurizarii intense a respectivei superputeri. de aceea, raportul DS al SUA, indiferent de continutul sau, mi se pare mai putin relevant in chestiunea (ne)respectarii drepturilor minoritatilor decat cel al CE.

    PS: v-am sters un comenatriu pe motiv de offtopic coroborat cu incriminare colectiva. opriviti-va definitiv din asta pentru ca va banez si veti fi trist.

    • Zimbru says:

     Puteti sa ma banati complet, nu e nicio problema, va promit ca nu ma supar. Asta va arata doar cat de mult va place sa aveti discutii pe fond.

     • hans says:

      cu dvs. e imposibil. de aceea e pierdere de timp. timpul vietii mele.

    • Anonymous says:

     Nu, raportul americanilor nu contrazice concluziile rapoartelor trecute, doar scrie ca nu exista condamnari politice, plus ca situatia minoritatii maghiare este una relativ buna. Deci ce spine UDMR ca politicieni maghiari sunt condamnati pe criterii etnice este fals. Nicio institutie internationala nu considera ca ar fi existat condamnari pe criterii etnice. Exista doua rapoarte ale CE. Unul pe educatie care este pozitiv si cel despre care scrieti dvs. Despre cel pozitiv nu ati scos o vorba. Celalat rapport nu este nici prost, nici bun dar in niciun caz nu este devastator. Chiar cand ati scris despre acel raport ati mentionat ca raportul arata ca Romania nu este nici rai si nici iad pentru minoritati.

   • hans says:

    Ba da, Consiliul Europei este o institutie demna de crezut. Vezi ultimul raport la adresa Romaniei, ignorat cu generozitate de massmedia, in loc sa citeasca cu atentie si sa remedieze problemele semnalate acolo.

    PS: ca fapt divers, ultimul raportul CE sau ECRI pentru ungaria semnaleaza probleme cu antitiganismul si partial antisemitismul, din cate imi amintesc, insa ZERO mentiuni privind incalcarea drepturilor celorlalte 15-18 minoritati etnice. asta apropo de “reciprocitatea” cu care ar trebui aplicate drepturile minoritatilor in RO si HU, argument aruncat in dezbatere la plezneala de unii habarnauti care cred ca dau lovitura cu asta, fiind ferm canvinsi ca ungaria ar fi iadul de pe pamant pentru romanii de acolo.

    • Zimbru says:

     Daca CE e demna de crezut de ce nu prezentati informatiile pozitive ale ultimului raport din aprilie 2018. De ce acest raport nu este luat in seama de loc:
     “Romania has a long tradition of promoting minority languages. Examples of good practices include teaching in several minority languages, the developed offer of private radio and television broadcasts in Hungarian, education opportunities for Romani speakers at secondary and university levels, and the involvement of the national minorities in the political decision-making process.
     The report acknowledges that in general the Romanian educational system guarantees a high level of support for many minority languages. Romania adopted a law on education in 2011 establishing a minimum number of pupils for minority language education at different levels. However, the Committee of Experts regrets that it has not received any information regarding the practical application of this law to be able to evaluate its implementation.
     The report welcomes that for most minority languages a comprehensive offer of cultural activities exists. On the other hand, it calls for a number of improvements in the use of minority languages in courts and in economic life.
     The Charter entered into force in Romania in May 2008.”

     • hans says:

      nu am cunostinta de acel raport. poate ca de aceea nici nu am scris despre el.
      cat despre lunga traditie a romaniei in blabla educatie blabla in limbi minoritare – e bullshit.
      vezi refuzul de a oferi instruire in limba maghiara la ceangaii maghiarofoni. vezi mures 1990 – 6 morti in urma unui conflict izbucnit de la chestiunea scolii bolyai.

      vezi desfiintarea universitatii maghiare de la cluj in 1956. vezi 1960: intruziunea romaneasca in facultatea maghiara de medicina de la tg mures. vezi 2018: unificarea cu japca a facultatii de medicina de la tg MS, romanizate, cu universitatea de 2 bani numita petru maior. vezi manevrele connstante de a-i scoate pe elevi din cursuri cu predare in maghiara (scoala de arte cluj, in 2016-2017).
      vezi atatea si atatea.

     • Anonymous says:

      Deci CE scrie bullshit? va discreditati, adica pana acum va placeau rapoartele CE si acum nu va mai plac

  • hans says:

   stiu, e pagina noua a lui DT, o umbra trista a celei vechi. un simpatic rateu. are “deja” 200 de like-uri, cam atat cat ia un tudor duica atunci cand scrie un banc cu jancsi si gheorghe. deci e de bine.

Counter created by lite 1.4