Eugen David despre miscarea de protest din Romania: “Atata timp cat TU ai avut curajul sa te opui, ai castigat din start batalia!”

willy-schuster-eugen-david
Eugen David (dr.) si Willy Schuster (st.), la Sibiu

MANIFESTUL EXTARORDINAR AL LUI EUGEN DAVID
DE LA EVENIMENTUL “GLASUL PAMANTULUI ROMANESC”, SIBIU, 24.11.2013

Sursa: Youtube>>>

“Si Romania trebuie salvata, si Rosia Montana, dar prima data trebuie sa ne salvam PE NOI INSINE, ca sa fim oameni care sa inteleaga lucrurile, sa stie care sunt adevaratele valori si sa nu ne mai lasam dusi de hat de niste politicieni corupti si sa asteptam ca totul, ca problemele noarstre sa le rezolve altii pentru noi …

Romania e ocupata de noi, e Romania noastra, a tuturor!

Nu exista drum fara intoarcere, nici suis fara coboras… Io am declarat-o demult: ma intreaba lumea cand voi castiga lupta asta. Si le-o spun si le-am mai spus-o foarte sincer: Io am castigat lupta asta in momentul in care am avut curajul sa ma impotrivesc la un lucru care-i ilegal; restul… din punct de vedere logistic, metodic, legal, institutional, daca vin cu dubele, ne baga, ne omoara, aia nu-i victoria lor, e o victorie a fortei, a inteligentei scazute…

Dar atata timp cat TU ai avut curajul sa te opui la ceva care ti se pare ca nu-i normal in Romania, ai castigat din start batalia!”

Posted by at 30/11/2013
Filed in category: Buerger & Rechte, Kultur & Gut, Natur & Schutz, Politik & Wirtschaft, and tagged with: , , ,

6 Responses to Eugen David despre miscarea de protest din Romania: “Atata timp cat TU ai avut curajul sa te opui, ai castigat din start batalia!”

 1. Remus says:

  Eugen David cel mai reprezentativ exemplar al campaniei Uniti Salvam: imbibat in alcool la orice ora din zi si din noapte, fumator inrait, afemeiat si un nespalat. Intr-adevar un om care merita increderea. El e cel care pregateste campania electorala a lui Cernea, Gotiu si Craciun. Veti vedea voi la anul pentru ce protestati azi.

  • ileana says:

   d-le “CEANURA” TU CUM ESTI? ,VOI HOTI CE ATI DISTRUS R M FURATI AURUL NOSTRU CU SACUL ,ATI SCOS MORTI VETI PLATI PT
   TOATE rusine sa va fi tradatori de tara si de neam …

 2. tot io says:

  Stimabile domnule Remus, curios cum ştiţi dumneavoastră atât de multe despre “exemplarul” Eugen David. Probabil că aveţi dreptate cu privire la toate însuşirile atribuite “exemplarului”, dar există ceva în el care le pune pe toate în umbră şi îl face să strălucească, acel ceva se numeşte demnitate, acel ceva ce probabil dumneavoastră nu reuşiţi să percepeţi prin prisma exemplarului “evoluat” ce sunteţi.

 3. kla2005 says:

  Daca acest personaj jegos si impertinent, fara pic de respect fata de statul de drept, a ajuns lider de opinie al manifestatiilor de strada, dati-mi voie sa le reneg cu toata fiinta mea!
  Nu se poate ca orice „autointitulat lider” sa fie in total dispret fata de societatea romana si fata de statul de drept! Pardon, daca era statul un stat totalitar, mai intelegeam, insa atata timp cat in Romania democratie, nu ai voie sa vorbest asa de stat, atata timp cat acest stat iti permite sa dispui de toate libertatile tale, nu ai voie sa declari asemenea ineptii.
  Cat despre personajul asta, numai cine nu vrea sa stie nu stie cat de josnic si de nesimtit este!
  Cei care vor sa stie, au ochi de vazut, urechi de auzit si nasuri de mirosit stiu exact cate parale face betivul si afemeiatul asta!

Counter created by lite 1.4