Cinci plagiatori în lista celor 30 de rectori susținători ai viitorului ministru al educației, Valentin Popa

 

 

Rectorii Nicolae Istudor (ASE București), Ramona Lile (Univ. Arad), Leonard Azamfirei (UMF Tg. Mureș), Carol Schnakovszky (Univ. Bacău), Ioanel Sinescu (Carol Davila București) se găsesc atat in lista celor 30 de susținători ai candidatului la postul de ministru al educației, cât și în lista celor 16 rectori plagiatori, ai căror destituire o ceruse, în 2016 Grupul pentru Reformă și Alternativă Universitară (GRAUR). Trei dintre rectorii plagiatori conduc universități membre ale Consorțiului Academica Plus ce susține deasemenea candidatura lui Valentin Popa.
Viitorul ministru s-a remarcat în mai multe rânduri prin bâlbe și greșeli gramaticale elementare – vezi jos.

Hans Hedrich, politolog
Sighisoara/Schaessburg/Segesvar
27. 01. 2018

pamblicaVP

Posted by at 27/01/2018
Filed in category: Wissenschaft & Forschung,

2 Responses to Cinci plagiatori în lista celor 30 de rectori susținători ai viitorului ministru al educației, Valentin Popa

  1. prisecaru says:

    Anticipez ca protejatul rectorilor plagiatori va fi confirmat politic in parlament si de catre reprezentantii maghiari din udmr si din partidul civic maghiar. Un vot impotriva la investirea cabinetului dancila este exclus (vor primi si dansii, pe ascuns, un ciolan de ros!) iar o motiune de cenzura nu exista in practica politicienilor maghiari, desi cetatenii romani de etnie maghiara si secuiasca sunt si ei revoltati de coruptie, mimcină si de polticianism de proastă calitate. Desigur, pe parlamentarii udmr îi înţeleg, că le merge bine pe plan personal (cum o fi adunat răposatul Verestoy milioanele de euro, din salariul de senator?) dar m-aş fi aşteptat la o altă atitudine din partea acelora de la partidul lui tokes. Se vede că nu e cazul, iată alţi gargaragii fripturişti, la fel ca toţi voluntarii, activiştii şi politologii care cică apără ei drepturile maghiarilor în faţa asupritorilor români!

    • Zimbru says:

      Exact asa se va si intampla. UDMR va lupta trup si sufelt pentru distrugerea statului de drept. In ceea ce priveste partidul lui Tokes, la ce sa te astepti daca acesta este si membru FIDESZ, partid extrem de corupt care imparte contractele publice din Ungaria. Asa cum nici partidele romanesti nu s-au reformat asa nici cele maghiare nu au facut-o suferind de aceeasi problema majora: coruptia si politicianismul de proasta calitate. O singura formatiune imi da personal speranta USR-ul (vedeti de ex. actiunile Dl Gotiu) si eventual platforma Romania 100, daca aceasta se transforma in partid politic.

Counter created by lite 1.4