“Pulan DeLuxe” – prima colectie de hartie igienica eco, lansata de Jandarmeria Romana

Cea mai scumpa hartie de sters fundul din lume a fost prezentata publicului in cadrul deosebit de festiv al zilei nationale a Romaniei, costa cate 200-500 Lei/foaia si este realizata prin reciclarea proceselor verbale originale ale amenzilor primite de protestatarii anti-RMGC din Bucuresti/Brasov/Bacau cat si de opozantii anti-fracking din Pungesti.

“Comercializarea hartiei igienice se va face exclusiv in scopuri caritabile – fondurile stranse urmand a fi utilizate pentru sprijinirea somerilor nevoiasi din Rosia Montana si Pungesti care nu au locuri de munca din cauza hipsterilor anarhisti care-i ecoterorizeaza de ani de zile.”, a precizat Grigore Atzestoasei, seful departamentului social-educativ al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui, care a avut ideea crearii noului brand.

toiletp1
Hartie igienica marca “Pulan Deluxe”, personalizata, cu aroma proaspata si revigoranta de sudoare de paramilitar, este alcatuita dintr-un singur strat, deosebit de rezistent la rupere si bataie, ea fiind decorata din oficiu cu logo-ul Jandarmeriei. La cerere se poate livra si cu un autograf exclusiv al designer-ului.

Posted by at 03/12/2013
Filed in category: Dies & Das, Lachen & Nodinken, and tagged with:

5 Responses to “Pulan DeLuxe” – prima colectie de hartie igienica eco, lansata de Jandarmeria Romana

 1. Bei allem Ernst der Lage, doch noch etwas zum Schmunzeln …

 2. hosmok says:

  Galgenhomor vom feinsten

 3. Monica Popovici says:

  era sa mor de ras

 4. Cristi says:

  Frate, astea sunt ale noastre, în Bacău! 😀

 5. Suciu Florin says:

  Prea tare. Am ras… Catre Jandarmeria Bacau, Vaslui a fost trimisa?

Counter created by lite 1.4