“Peste tot politie, nicaieri justitie!” Mesajul unei activiste antifracturare la adresa Politiei corupte si partinitoare

Brasoveanca Hetti Benedek a participat la actiuni de protest impotirva lucrarilor ilegale de prospectiuni, la Mosna, lla mijlocul lunii noiembrie 2013. Prinrte aceste activitati se numara si strangerea de cabluri telemetrice. In timp ce numeroasele plangeri penale depuse de localnicii ale caror terenuri au fost, in mod abuziv, ocupate de catre firma s.c PROSPECTIUNI S.A. nu au fost urmate de anchete, Politia da curs la plangerile depuse de firma de prospectiuni in regim de urgenta.
Conlcuzia: Romania, tara membra UE, nu poate fi un stat de drept… Din pacate.

hetti1
Hetti Benedek pazeste deseurile lasate in urma de s.c. PROSPECTIUNI S.A.

“DISTRIBUITI!
Stire de ultima ora. A ajuns acasa la mama, mai precis la adresa mea din buletin, o citatie. Sunt un mare infractor, faptuitor, ecoterorist, neofascist si toate cele. Prospectiuni S.A a facut o plangere penala la adresa mea si sunt anchetata in calitate de faptuitor (pentru ce, voi afla cand m-oi duce; momentan, is plecata din tara si nu am cum sa ajung pe 29 noiembrie nici daca ma dau peste cap).
Nu stiam ca daca strangi deseuri de pe dealurile patriei esti periculos. Si nici ca cei care impanzesc tara de gunoi se afla in deplina legitimitate. Felicitari stat roman si voua politrucilor pentru grija cu care anchetati actiunile noastre.
A se tine cont de faptul ca am depus 2 plangeri la sectia de politie mosna, una pentru amenintare si una pentru tentativa de omor, plangeri care, desi au primit numar de ordine, se pare ca se afla in stand-by. Ah, da, uitasem ca politia romana e de partea corporatiilor.
Deci, dragi infractori ecoteroristi, nu va lasati intimidati, dreptatea e de partea noastra. Moralitatea si natura actiunilor noastre sunt absolut legitime. Nu ne e frica de voi, adevarati infractori!
Peste tot politie, nicaieri justitie!”

Posted by at 29/11/2013
Filed in category: Buerger & Rechte, Natur & Schutz, Politik & Wirtschaft, and tagged with: , ,

7 Responses to “Peste tot politie, nicaieri justitie!” Mesajul unei activiste antifracturare la adresa Politiei corupte si partinitoare

 1. Otilia says:

  Oare cator asa-zisi infractori ecoteroristi li s-au depus plangeri per total, de catre Prospectiuni SA? Si oare cate plangeri impotriva Prospectiuni SA au depus cetatenii pe ale caror terenuri s-au impanzit aceste cabluri, fara a cere macar permisiunea? Ar trebui facut apoi un calcul si vazut caror plangeri le-a dat curs Politia Romana, apoi depusa o plangere impotriva Politiei, care, in mod evident, prioritizeaza plangerile venite din partea Prospectiuni S.A. Ce-ar fi sa ne adunam 100 oameni, sa depunem cu totii plangeri impotriva Prospectiuni SA, in fiecare sfarsit de saptamana, in aceeasi localitate? Hai sa constrangem Politia sa lucreze la plangerile noastre!

 2. Alexadru Dancau says:

  Cum sa zic, atunci cand faci cate ceva de genul asta, iti asumi si niste riscuri. Nu cred ca se astepta nimeni ca aia sa stea cu mainile in san.

  Poate cel mai bine era ca dupa decablare sa se predea absolut tot la Pulitie (nu am gresit cand am scris cu U), dar numai pe proces verbal.

  Nu se vandalizeaza nimic atunci cand returnezi la Politie ceva gasit pe camp, nu?

  Din contra, la un moment dat poti sa ceri si recompense, pentru ca baietii si-au recuperta tot materialul ratacit din greseala pe camp.

 3. hosmok says:

  FĂPTUITÓR, -OÁRE, făptuitori, -oare, s. m. și f. [lb. romänä]
  1. Infractor.
  2. (Rar) Persoană care făptuiește, realizează ceva. [Pr.: -tu-i-]

  FĂPTUITÓR, -OÁRE, făptuitori, -oare, s. m. și f. [in ROMANIA]
  cetätean anchetat pentru cä a depus plangeri la sectia de politie
  (una pentru amenintare si una pentru tentativa de omor)

 4. gabi says:

  infractori in toata regula,1-violarea propietatii private,2-distrugere,3-abuz,-insusire de bunuri prin violenta = puscarie,cu ce drept ati distrus munca acelor oameni,cine sunteti voi?,cine v-a trimis acolo,pentru asta trebuie sa dati socoteala,intr-un stat de drept nineni nu este mai presus de lege,sunteti niste oameni de nimic,rusine!.

 5. libero says:

  dnsoara sa incerce si “peste hotare” sa decableze si sa ne spuna daca nu o sa-i ajunga, la “mama”, pe adresa de buletin asadar, citatie de “faptuitor”. ori decablarea e legitima “moral” si de-a dreptul “naturala” doar in RO?

  o pot ajuta cu link-uri in privinta prospectiunilor care au loc in germania, polonia, ungaria ecc.

  nu cred ca vreo institutie din Ro care “imparte legitim justitia” a autorizato pe dnsoara de mai sus sa se aseze cu capul & dosul pe bunurile altora. oricare ar fi circumstantele. deja in mesajul de mai sus se observa lesne dilemele lui gigi becali: adica tara de rahat, nu mai e dreptate, atita vreme cit nu impart eu dreptatea!

Counter created by lite 1.4