Ovidiu Tender, sunteti boala de care sufera Romania. Va multumim!

ot1

Domnu’ Ovidiu,
Securist, hot de resurse, spagar, “incalcator de drepturi constitutionale” – gama de ocupatii si profesii onorabile pe care le-ati exercitat in cursul carierei Dvs. este lunga si impresionanta. Recunosc asta. Iata, chiar in momentele in care scriu acest apel la domnia voastra, trupele de asalt de la s.c. Prospectiuni S.A., companie de stat pe care v-ati insusit-o candva, cumva, navalesc precum niste hoarde de cotropitori pe terenurile taranilor din comuna Mosna, jud. Sibiu. Mosna fiind sit UNESCO, sit Natura2000 – tot ce vrei si tot ce merita protejat in Romania – pentru ca sunt valorile unice si originale ale acestei tari si ale regiunilor sale.

Oamenii Dvs. cauta ceva acolo – adica la noi in zona, in sat, in ograda. Si o fac, compartandu-se deseori ca niste neoameni. Pentru ca voi, sefii, patronii, stapanii lor, ii indeamna s-o faca. Iar ei se executa pentru ca trebuie sa-si castige si ei painea undeva. Cauta, cica, hidrocarburi, gaze. De sist. O fac de saptamani si luni de zile – cu toate ca NU AU CE CAUTA in lanurile, gradinile si livezile oamenilor fara acordul proprietarilor. Stiti bine toate astea – dar se pare ca le uitati exact cand trebuie. Stiti bine ca oamenii Dvs. sint 100% penali, la propriu, cand fac asta. Stiti foarte bine ce stricaciuni provoaca pe terenurile si la casele oamenilor – cu acele masinarii monstruoase de produs seisme, cu acele detonari in masa, samd.

Sinteti tare, domnu’ Ovidiu. Aveti pile. Chiar la dl. doctor Victor Ponta. Stim asta! Pentru ca altfel nu v-ati permite sa va bateti joc de mii si zeci de mii de locuitori din sudul Transilvaniei si din intreaga Romanie. “Nimeni nu se pune cu Ovidiu Tender!”, spune o vorba din batrani pe internet. O cunoastem si o stim pe de rost. Toata tara si tot globul va stiu de frica. Ne cutremuram cand vi se rosteste numele – noi, in schimb, va rostim numele doar in soapta si in cosmarurile pe care le avem tot mai des din cauza domniei voastre… Ne temem de Dvs. pentru ca Ovidiu Tender nu loveste cu batzul ci cu s.c. Prospectiuni S.A. Ne temem de Dvs. ca sunteti purtatorul unui virus, o noua molima care s-a abatut asupra tarii noastre. Dupa o perioada de incubatie de cateva decenii de comunism securist si capitalism la fel de securist, a izbucnit fix in Romania membra a Uniunii Europene o epidemie numita “Tenderita”. Simptomele sunt cele descrise mai sus…

tr1
Vibratoare VIBROSEIS ale s.c. PROSPECTIUNI S.A., in zona Mosna-Alma Vii, 02. 11. 2013

valchid-poarta 43
Pagube produse de vibratoarele s.c. PROSPECTIUNI S.A., in satul Valchid, casa nr. 43, com. Hoghilag, jud. SB

valchid-casa- 66-trifu 2
Pagube produse de vibratoarele s.c. PROSPECTIUNI S.A., in satul Valchid, casa nr. 66, com. Hoghilag, jud. SB

Domnu’ Ovidiu, sa lasam acuma glumitzele la o parte si sa va spun ceva: Dupa cum stiti, pe 5 noiembrie a.c. un prieten de-al Dvs. s-a prezentat – IN NUMELE DVS. – la sediul asociatiei noastre, rugandu-ne frumos de tot si pe un ton umil si intelegator, sa incetam odata cu procesele in instanta impotriva firmei Dvs. de prospectiuni. Ne-ati pus in vedere si recompense generoase, daca ne-am intelege. Adica ne-ati intins mana cu bani. De parca am fi niste politisti, vamesi sau politicieni din aceia de apar la stirile PRO TV. Prostituate. Mi-a fost greu sa nu pufnesc in ras la episodul acesta – si cu toata diplomatia de care (nu) sint in stare, stiti bine ce v-am transmis prin acel domn, anume ca atata timp cat lucrati legal si nu provocati distrugeri cu Prospectiuni S.A., nimeni nu va avea vreo problema cu Dvs.

CHIAR ACUMA insa soldatzeii Dvs. se afla pentru a nu stiu cata oara la Mosna, sit UNESCO si NATURA2000, in gradina dlui. Willy Schuster – un exponent si reprezentant oficial al taranilor romani, bine cunoscut in Romania, in Europa si la nivel international. Din asta inteleg ca NU NOI avem o problema cu Dvs. – ci Dvs. v-o cautati. Problema. O cautati nu doar cu foreza, cu dinamita si cu vibratorul seismic ci, mai ales, cu insistenta.  Eu va doresc sa v-o gasiti. Cat mai repede! Si s-o rezolvati. Pentru ca rabdarea noastra, a oamenilor normali, cu mitocanii, impostorii si batausii de la s.c. PROSPECTIUNI S.A. care ne invadeaza vietile de cateva luni s-a terminat inca din prima zi cand am avut de-a face cu voi.

nfw1

Partea buna este ca la orice amenintare si pericol, corpul individului cat si corpul social incep sa dezvolte anticorpi. Altfel decat in cazul epidemiei de “RMGC-ita”, creata tot in laboratoarele lui Ovidiu Tender, poporul pe care credeti ca-l stapaniti, dirijati si dominati, isi dezvolta sistemul imunitar cu o viteza uluitoare, in ritm exponential. Asa ca, mai devreme sau mai tarziu tot vom invinge Tenderita – si asta ne va ajuta sa infruntam, pe viitor, pericole si boli si mai grave! Asadar, aveti deja asigurat un loc de cinste in cartile de istorie, asa cum bine vi se cuvine – virusul “Tender” ajungand mostra la borcan, conservata la minus 196 de grade in memoria colectiva a Romaniei.

PS: Stiind ca doriti neaparat SA VA CERETI SCUZE de la fam. Schuster, pentru cele comise in numele Dvs. fata de ei, va dau numerele lor de telefon: 0749-045559; 0752-108184. Asteptam cu nerabdare gestul Dvs. de omenie si il vom comunica de indata pe internet!

Actualizare 09. 11. 13: Oamenii lui OT au sunat, intr-adevar, la Willy Schuster – facandu-i, voalat, o oferta de “cumparare” a constiintei. Atat. Ne-am lamurit (inca odata).

Hans Hedrich, vicepresedinte As. Neuer Weg, Fagaras
(in nume propriu)

wlli-schuster-cabluri-345x460-345x320


Willy Schuster despre impostura celor de la s.c. PROSPECTIUNI S.A.

 

 

Posted by at 08/11/2013
Filed in category: Buerger & Rechte, Natur & Schutz, Politik & Wirtschaft, and tagged with: , ,

2 Responses to Ovidiu Tender, sunteti boala de care sufera Romania. Va multumim!

  1. Tender e sinteza mizerabilitatii vanzatorilor de mama. De tara. De neam. De prieteni. E sinteza politicii comunisto-securistoide care s-a extins peste toti politicienii. Greblati. Videanjati, Berceanizati. Turcanizati. Basescizati. Sulfinizati, Silvianizati, Sulfinizati. Cozmanizati. Udreorizati. Care nu mai sunt in toata Firea. Si Sovaie. Debilitati de Plumbul care le-a ingreuiat rationamentele. Side Clarckviziunea unui Pontator al vanzarii Romaniei.

  2. Ichim Caminschi says:

    Daca esti TENDER comerciantu,de doi lei,de la acel magazin considerat pe timpuri mare,imi pare rau ca nu tiam dat sa mananci ce meritai.
    Nenorocitule nu te gandesti decat la bani.Va veni timpul cand ai sa te usuci pe picioare si ai sa bei apa pe care ai infectato.Gandestete la copi!

Counter created by lite 1.4