Ovidiu Tender capituleaza. Firma Prospectiuni S.A. paraseste zona Mosna/Medias

cablu1

Conform declaratiilor lui Willy Schuster, in urma amplelor actiuni de protest din Mosna si Alma Vii, impotriva lucrarilor ilegale de explorari de gaze de sist a firmei s.c. Prospectiuni S.A., Prefectul judetuluI Sibiu ar fi ordonat ca firma sa sisteze lucrarile si sa paraseasca zona.

Voluntari confirma ca in municipiul Medias au fost vazuti lucratori ai firmei, mergand, cu valize in mana, spre gara. De-a lungul soselei Medias-Mosna au fost vazuti lucratori ai firmei de paza ISP, adunand cablurile intinse in zilele trecute, confirmand ca s-a dispus sa fie adunate, deoarece “s-au creat [ieri] multe probleme” iar pierderile suferite de s.c. PROSPECTIUNI ar fi imputate firmei ISP. Numeroase echipaje de politie si politie speciala (“mascati”) se afla pe raza comunei Mosna – asigurand, aparent, paza lucratorilor s.c. Prospectiuni S.A. si a celor de la firma de security, ISP.

cablu 3

Postul local de televiziune Nova TV, din Medias, relateaza ca 17 automobile ale firmei de prospectiuni ar fi fost gasite in dimineata zilei de 17. 11. 2013, cu cauciucurile taiate in fata hotelului unde sunt cazati muncitorii firmei.
Voluntarii veniti in sprijinul lui Willy Schuster cat si Willy Schuster personal neaga orice fel de implicare in acest incident, protestele lor fiind pasnice si nonviolente. Mai mult, exista suspiciunea ca incidentul sa fie rezultatul unei actiuni de diversiune menite sa victimizeze o firma care s-a evidentiat pana in prezent printr-o atitudine deosebit de agresiva si destructiva.

Cine crede ca retragerea strategica a firmei “Terminator” a lui Ovidiu Tender este una definitiva, se inseala, categoric. Cine crede ca protestele impotriva acestor ilegalitati se vor atenua sau se vor incheia, se inseala deasemenea. AMARNIC.

cablu 2

cablu 1

Pentru a-i ajuta pe cei de la s.c. Prospectiuni S.A. sa paraseasca zona cat mai repede, unii localnici continua actiunile spontane de decablare. Materialul colectat va fi predat la postul de Politie Mosna, in prezenta unor martori, si in baza unui proces verbal.

SANYO DIGITAL CAMERA

BONUS: Voluntari anti-fracking ii servesc pe politisti, la Ama Vii, cu cozonac, in semn de apreciere pentru atitudinea constructiva de care au dat dovada in timpul actiunilor de proteste si informare, din 16. 11. 2013.

Posted by at 17/11/2013
Filed in category: Buerger & Rechte, Kultur & Gut, Natur & Schutz, Politik & Wirtschaft,

6 Responses to Ovidiu Tender capituleaza. Firma Prospectiuni S.A. paraseste zona Mosna/Medias

 1. cititor says:

  Se retrag de acolo până se liniştesc apele. Mergeţi să vedeţi un pic mai încolo, la Biertan e plin de cabluri.

 2. God says:

  Fuck Them All

 3. Edi says:

  Prietene gandestete un pic prospectiuni face cercetare nu explatare. Si prospectiuni nu face cercetari pentru gaze de sist. Oricum faceti ce vreti mai intai ganditi. Firma asta era si pe vremea lui ceausescu si acelasi lucru facea. USE YOUR BRAIN

  • ovidiu sibiu says:

   De acord cu tine. Dar sa o faca legal batand din poarta in poarta cu acte pentru a fi semnate de catre proprietari. Io acolo pe teren am vazut porumb necules pus la pamant de jeep-uri.
   Use your brain valabil pentru tine.
   Si spre informarea ta, baietii cauta sisturile pentru RomGaz SA. Nu ai decat sa cauti pe internet si vei gasi articole in care conducerea RomGaz SA recunoaste ca vrea sa exploreze/exploateze gaze de sist in perimetrul Transilvania Sud.
   De ce sa nu-i oprim inca din faza de prospectare?
   Avantajul nostru 😉

  • ggg says:

   open your eyes dude!! si mai ales deschide-ti mintea, pentru ca se pare ca sunt multi ca tine care au impresia ca se fac prospectiuni doar pentru a carografia sau pentru a identifica resurse..si punct!nu mai vine nimeni sa exploateze, asta spui tu!? cerceteaza de dragul cercetarii..investesc bani fara sa scoata profit??? documenteaza-te, informeaza-te si cel mai important: Use your brain!;)

 4. Black Wolf says:

  Atentie si la Pungesti au facut la fel.

Counter created by lite 1.4