Noul director general ROMSILVA, o cârtiţă a firmei SCHWEIGHOFER

Moment de umor involuntar la RNP ROMSILVA! Regia de despadurire a Romaniei are un nou pradator sef director general, in persoana dlui. Ciprian Pahontu, fostul consilier al fostului pradator sef director general, Adam Craciunescu. Pahontu este un bun prieten al lui Karl Schmidt, K. Schm. fiind fostul director de achizitii al HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER.

Mai mult, in 2015, cu ocazia unei intruniri pe marginea modificarii codului silvic, dl. Pahontiu s-a pronuntat foarte ironic si partinitor la adresa criticilor firmei austriece, cum se poate vedea in secventa din reportajul “O padure de schmecheri” a lui Andrei Ciurcanu. Iata cateva citate din gura lui C. Pahontu, cu potential de a deveni clasice: “Iti plac sarmalele mele?” (CP catre KSchm pe Facebook); “Le-au inchis gura!” (CP despre pledoaria celor de la Schweighofer impotriva criticilor lor); “Nu reprezint statul roman, nu!” (Raspuns a lui CP la intrebarea lui Andrei Ciurcanu, pe cine ar reprezenta la evenimentul cu pricina)

PS: Defapt cârtiţă nu e cuvantul potrivit in acest context; poate mai degraba castor?
PS2: Mda… Cred ca singura solutie este desfiintarea RNP, deoarece desfasoara activitati ilicite si a fost deturnata de la scopurile ei initiale. ROMSLVA nu ar trebui sa fie organizata ca regie ci ca o agentie de protejare si gestionare a padurilor…
…Sint curios cate ore sau eventual zile va rezista acest personaj caragialesc in fruntea RNP…

20160520_145354
CP in reportajul “O padure de smecheri”

 

 

Posted by at 20/05/2016
Filed in category: Natur & Schutz, Politik & Wirtschaft, and tagged with: , ,

Comments are closed.

Counter created by lite 1.4