MULTUMIM SUSTINATORILOR! Masina incendiata, folosita de NW, a fost reparata!

Dragi prieteni, concetateni, simpatizanti si DONATORI!
Kedves tamogatoink!
Liebe Unterstuetzer!
Dear friends and donors!

La trei saptamani dupa incendiere si dupa o “operatie” de 10 zile la organele interne dar si de estetica, masina folosita de mine in activitatea ONGistica si de cercetare a fost reparata si adusa la starea initiala. Reparatia a fost insa cam scumpa – fiind distruse sau deteriorate (chiar daca partial) multe piese: parbriz, semnalizator, cauciucuri etc. etc. – vezi factura de mai jos. 6690,91 de lei (multumim s.c. SIMO AUTO PRESS pentru reducerea de 10% acordata pentru piese!) – asta  e factura cu care s-a reintors vehiculul din service. Noroc ca donatiile primite pana recent au ajuns si ele la 7000+ lei. Contrar estimarilor mele optimiste (costuri de reparatie de cca. 1000 de euro), nu vor ramane insa (multi) bani pentru a-i ajuta pe alti colegi ONG-isti. Dar voi mai apela si in viitor la potentiali donatori ca sa constituim un fond special pentru investigatie pe paduri!

Acuma nu imi ramane decat sa VA MULTUMESC SINCER (SI CU MAJUSCULE!) pentru sprijinul vostru spontan si consistent! Fara acesta, azi eu sau ONGul nostru ar avea o mare gaura in buget care ne bulversa intreaga activitate! Lucram cu sume relativ modeste, din care platim cheltuieli. Membri NW nu avem salarii la asociatie. Si daca tot am ajuns la capitolul bani: Pierzand pana in prezent 2 procese impotriva firmei SCHWEIGHOFER, NW si partenerii nostri in procesele in contencios, Asociatia Bankwatch Romania din Bucuresti am acumulat cheltuieli de judecata de circa 5000 de lei, iar NW inca vreo 5000 de euro in plus. Acestea sunt ranile luptei noastre David contra Goliat, cu mafia padurilor si cea administrativa. …Si asa stam de fapt cu banii.

Normal, invatam din esecuri si greseli – si mergem mai departe, cu lectia invatata (concret: prefer sa merg din nou pe teren cu mijloacele de transport in comun (pe cat posibil fara masina mica!) – si in curand si cu o bicicleta supermultifunctionala – cu cadru partial din lemn!
…Si sper sa va pot da ceva inapoi din ajutorul primit de la dumneavoastra/voi!

Va multumim, Koszonjuk segitseguket, Danke fuer eure Hilfe! Thank you so much for your help!
Love and peace! …mda, la pachet mai mult Law and order!
Hans Hedrich, vicepresedinte 
Asociatia Neuer Weg
<3
🙂

dlogan115. 02. 2017

dacia1
Cca. 22. 02. 2017

f2.1 f2 f1

Posted by at 15/02/2017
Filed in category: Buerger & Rechte, Natur & Schutz, Politik & Wirtschaft,

One Response to MULTUMIM SUSTINATORILOR! Masina incendiata, folosita de NW, a fost reparata!

  1. Traian says:

    Felicitari!

Counter created by lite 1.4