Mineriada, ajunsa la judecata. Abia astept sa se judece si pogromul antimaghiar de la Tg. Mures, din martie 1990

Inceperea urmaririi penale impotriva lui Ion Iliescu si a lui Virgil Magureanu in dosarul “mineriadei” inseamna, logic, ca in curand se vor incepe urmaririle penale si in dosarul pogromului de la TG MURES; din martie 1990! Sa ma insel cumva? Ca doar n-om face (iarasi) discriminare (pe fatza). Abia astept sa vad rezultatele si condamnarile de fosti securisti, militari si alti functionari ai administratiei de tip colonial (prin functionari de alta etnie, mutati in mod sistematic in zona, pentru implementarea unor politici nefavorabile/ostile maghiarilor), implantate in Secuime de Ceausescu & prietenii…

PS: Virgil Magureanu mi se pare renegatul tipic: Conform numelui original, Asztalos Imre, VM pare a fi de etnie maghiara. S-a autore’botezat’ VIRGIL(!) Magureanu si a condus din 1990 un SRI, alcatuit din securisti resapati care a contribuit din plin la intoxicarea opiniei publice romanesti cu o naratiune antimaghiara/antitransilvana rupta de realitate, bazata pe o succesiune de falsuri istorice, demografice, asezonata cu insinuari si diversiuni care mai de care mai fatzise.
Magureanu, un mutant identitar care a contribuit din rasputeri la mentinerea hibrisului identitar din Romania – si la contrabanda cu carburanti in Serbia, ca doar merg mana in mana prostirea poporului si imbogatirea si consolidarea pozitiei impostorilor care prostesc poporul.

iliescu_duce_dorul_batelor_de_mineri

Posted by at 21/10/2015
Filed in category: Buerger & Rechte, Politik & Wirtschaft,

2 Responses to Mineriada, ajunsa la judecata. Abia astept sa se judece si pogromul antimaghiar de la Tg. Mures, din martie 1990

 1. adi says:

  ma faci sa rad cu lacrimi!Cica pogrom antimaghiar,mai tu nu ai nici o urma de bun simt in tine? Rusine sa iti fie! Ala o fost un pogrom clar antiromanesc,abea astept sa se desschida dosarul!

  • Manastureanu Adrian says:

   sigur ce putea sa fie!!????…normal ca ungurii vroiau sa fuga cu Arghealul !!! Nu ??? …totul a fost regizat de la bucuresti de securitate and gasca comunista iliesciana . Prietenii stiu de ce !
   Voi nici dupa 25 de ani nu ganditi…sunteti ca o gloata fara creier. Mancati orice cacat servit la tava numai sa fie cu frisca….

Counter created by lite 1.4