Mafia padurilor: CSAT anuntat inca din 2005 despre VERESTOY si DUSA – nu a facut nimic

O plangere redactata de fosti angajati din domeniul silvic din zona Gheorgheni/HR privind implicarea unor functionari politicieni de rang in mafia padurilor in acea parte a judetului (ii amintimdoar pe VERESTOY ATTILA si MIRCEA DUSA) fusese depusa in primavara anului 2005 la …CSAT. Plangerea era insotita de aprox. 100 (una suta) de pagini de anexe, documente doveditoare…

Adica plangerea a fost depus exact acum 10 ani. Si de atunci petentii (nu mai) asteapta un raspuns de la acea institutie careia i s-a adresat recent si presedintele Klaus Johannis, pentru a discuta problema despaduririlor in Romania… De unde putem trage concluzia ca includerea CSAt in aceasta problema nu va rezolva mare lucru – atata timp cat unul dintre cei reclamati in plangere (MIRCEA DUSA) a ajuns intre timp chiar el …membru CSAT, prin functia de ministru al apararii pe care o detine.
Anexam petitia: sesizareCSAT-mafiapadurilor-DUSA-VERESTOY.-2005

dusa 1
Mircea Dusa, silvicultor, actualmente ministru al apararii si membru CSAT – bine cunoscut in zona Toplita pentru multiplele infractiuni silvice si de serviciu (improprietariri abuzive), comise/tolerate in timpul mandatelor sale ca primar, prefect de HR, deputat PSD, ministru.

BONUS 1 (jos): Mircea Dusa (dreapta), prezent, in mod nejustificat, in calitate de “traficant de influenta”, la prezentarea proiectului fabricii SCHWEIGHOFER de la RECI/CV – miza amanarii semnarii Codului Silvic de care presedintele Johannis. In picioare il vedeti chiar pe patronul fabricii, deja bine cunoscutul Gerald Schweighofer.
Schweighofer-site-685x320
Sursa foto: Covasnamedia.ro

BONUS 2 (jos): Cateva marturii ale unei victime ale mafiei lemnului din Toplita, despre rolul lui MD in acest tip de afaceri…


Posted by at 16/05/2015
Filed in category: Buerger & Rechte, Natur & Schutz, Politik & Wirtschaft, and tagged with: , , , ,

Comments are closed.

Counter created by lite 1.4