Institutul Național al Patrimoniului are nevoie de Ștefan Bâlici! RECLAMAȚIE

 

 

Catre Corpul de Control al Ministerului Culturii
Catre Comisia de Disciplina a Ministerului Culturii
Catre Corpul de Control al Guvenrului Romaniei

Stimata doamna, stimate domn,
In legatura cu demiterea din functie a dlui. Stefan Balici de la conducerea Institutului National al Patrimoniului, formulam prezenta

RECLAMATIE / CERERE

Din informatiile primite rezulta ca demiterea dlui. St. Balici in data de 16. 02. 2022 a fost abuziva si fara baza legala, motiv pentru care va solicitam urmatoarele:

1. Sa reveniti de urgenta asupra deciziei de demitere a dlui. St. Balici. In caz contrar ne vedem nevoiti sa ne adresam instantelor de judecata.
2. Sa ne prezentati, in baza L. 544/2001 documentele in baza carora a fost demis dl. St. Balici, cat si normele legale aplicabile.
3. Corpul de Control al Ministerului Culturii si Corpul de Control al Guvernului sa verifice daca demiterea dlui. St. Balici a fost conforma cu legea si sa ne prezinte rezultatele anchetei.
4. Comisia de Disciplina a Ministerului Culturii sa desfasoare o ancheta disciplinara impotriva dlui. ministru Lucian N. Romascanu si/sau a altor persoane implicate in demiterea aparent abuziva a dlui. St. Balici si sa ne prezinte rezultatele anchetei.

Cu stima
Hans Hedrich, vicepresedinte
Asociatia Neuer Weg
16. 02. 2022

Posted by at 17/02/2022
Filed in category: Uncategorized,

One Response to Institutul Național al Patrimoniului are nevoie de Ștefan Bâlici! RECLAMAȚIE

  1. weekee says:

    Corect, sustin.

Counter created by lite 1.4