Cum să faci România de râs în Europa – rețeta Dan Tănasa

 

 

Sa presupunem ca tara ta face parte dintr-o organizatie internationala de prestigiu din Europa.
Sa presupunem ca, pentru a deveni membru in acea organizatie internationala, dupa decenii de dictatura, izolationism si ura impotriva minoritatilor nationale autohtone, tara ta a pus in vedere, in 1993, respectivelor minoritati, largi drepturi lingivistice si administrative, mergand pana la autonomia teritoriala.
Sa presupunem ca, dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta si a facut cateva concesiuni minoritatilor etnice, tara ta s-a razgandit si a continuat cu politicile si propaganda anti-minoritati – mai ales impotriva uneia dintre cele mai mari si vechi populatii minoritare, pretinzand totodata ca ar fi o tara model pentru convietuirea interetnica.

Sa presupunem ca respectiva organizatie internationala critica in mod repetat tara ta pentru politicile antiminoritati si duplicitatea sa, dar tara ta alege sa ignore toate acestea si sa repete mecanic vechiul-noul discurs incriminator.
Sa presupunem ca organizatia internationala alege sa tina totusi o conferinta pe tema drepturilor lingvistice ale minoritatilor etnice chiar in tara ta – pentru a studia situatia la fata locului -, invitand, evident, si reprezentantii tarii tale la eveniment. Sa presupunem ca reprezentantii tarii tale se inscriu la conferinta, dar, in loc sa se foloseasca din plin de oportunitate si de “meciul jucat acasa”, aleg sa absenteze.
Sa presupunem ca in locul reprezentantilor oficiali ai tarii tale, la conferinta isi face aparitia un personaj specializat, cunoscut si intens mediatizat tocmai pentru acele discursuri false si incriminatoare la adresa minoritatii etnice pe care organizatia internationala le critica in mod repetat.

Sa presupunem ca acel personaj pretinde ca doreste sa disemineze la conferinta, din motive greu de inteles, o carte proprie, scrisa in limba tarii tale, limba pe care insa marea majoritate a participantilor la conferinta NU o inteleg. Sa presupunem apoi ca acel personaj, in loc sa participe la conferinta, dialog si networking, constata la un moment dat ca respectivele carti ar fi disparut, acuzand ca ar fi fost furate chiar de catre organizatorii apartinand minoritatii nationale incriminate de el.
Sa presupunem ca respectivul personaj cheama Politia, bruiaza prin asta evenimentul, creeaza tensiune si momente jenante, pentru el si mai ales pentru cei in numele carora pretinde ca s-ar implica, publicand apoi ‘incidentul’ pe retelele de socializare – ca pe un gest de patriotism fata de tara ta si natiunea ta.

Va “place” scenariul de mai sus? Aveti si voi o ura anticrestina si o frustrare pe care cautati s-o revarsati asupra altora? Va urati si voi tara, cu minoritati etnice, democratie si normalitate cu tot? Atunci faceti la fel ca personajul de mai sus! Succesul deteriorarii imaginii tarii voastre este GARANTAT! Asa a procedat astazi, 31. 05. 2018, la Baile Balvanyos, jud. Covasna, bine cunoscutul nationalist Dan Tanasa, mercenarul lui Dan Voiculescu si al postului TV Antena3, cu ocazia Congresului Autorita
tilor Locale si Regionale ale Consiliului Europei
.
Tot inainte, victoria va fi a voastra!


Video: Maszol.ro

photo_Kocsis_B_Janos-Governance_Committee_meeting_Balvanyos-8139Europenii dialogheaza, altii se frustreaza. Instantaneu de la Conferinta. Foto: Kocsis B János. Sursa Slagerradio

Posted by at 31/05/2018
Filed in category: Buerger & Rechte, Gemeinschaft & Gesellschaft, Politik & Wirtschaft,

6 Responses to Cum să faci România de râs în Europa – rețeta Dan Tănasa

 1. Birinel says:

  Cartile lui dan tanasa nu cred au fost furate la Balvanyos, sunt convins ca exista suficienta hartie la toalete.
  Pe de alta parte, tot cei prezenti au constatat ca din maculatura cu care s-a prezentat dt si tovarasul lui de companie din parlament, s-au servit tot participantii la conferinta, materialele de propaganda extremiste erau peste tot.
  dt, cum au relatat cei prezenti, a reclamat la telefon furtul a cca 150 de carti, la militienii prezenti deja vorbea de 200 de exemplare, deci…, omul are probleme serioase.
  dt, impreuna cu autoritatile in cauza, cum bine spune dl. Hedrich, au regizat o diversiune, un scandal mioritic, in cele mai bune traditii stramosesti.
  Evenimentul a fost trecut sub tacere atat de autoritati, cat si de mass media majoritara. Evident nu au ratat ocazia sa-si bata joc de participanti (autohtoni si straini), sa intimideze prin convocarea si prezenta “organelor”…
  Un lucru este insa sigur: a reusit sa demonstreze cu brio ca i s-au rostogolit pastilele pe sub mese, pe de alta parte a reusit sa-si faca tara si neamul de … Inca o data. 🙂

 2. Nobody says:

  Vezi ca are pagina Facebook dantanasa.ro functioneaza din nou.
  N-am nici timp, nici energie pentru astfel de bolnavi psihici, insa chiar as fi curios de unde are ong-ul lui bani? Cine-l sponsorizeaza? Exista vreo lege care sa-l oblige sa publice un bilant, venituri, cheltuieli, salarii, etc?

  • hans says:

   Antena 3, B1, Fundatia Dan Voiculescu – acestea sunt cateva surse de venit.
   Nu stiu dc i-au ramas bani de cand a bantuit prin Spania, fara job.

   • Nobody says:

    Da, asta stiam si eu, insa ar fi interesant de vazut si sumele. Teoretic pe hirtie omul e somer si totusi dispune de fonduri imense pentru actiunile lui.

   • Stanton says:

    N-as fi surprins daca s-ar afla ca pe diverse canale primeste si bani publici…

 3. observator says:

  Dupa ce in data de 16.05. 2018 a fost audiat în Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a declarat:
  (…) sunt trusturi de presa, trusturi media, care au fost puternic sustinute de SRI, inclusiv sprijinite financiar.
  Am prezentat informatii despre culoarele media pe urmatoarele segmente:
  jurnalisti unelte ale statului paralel, aflati în legatura unor ofiteri de informatii sau a unor structuri de parchet.
  Am vorbit despre trusturi de presa care au beneficiat de sprijinul fostei conduceri a SRI, asigurata de Florian Coldea si George Maior. Am discutat si despre trusturile de presa care au fost atacate de SRI, trusturi media care erau considerate opozante. (…)
  “Culoarul media a fost utilizat pentru a distruge companii, oameni si destine. Pentru a pune pumnul în gura libertatii presei. Pentru a <> România în cea mai perfida forma, linsajul mediatic, raspândirea de informatii clasificate, campaniile de presa si distrugerea economica a presei libere.“, a punctat fostul ofiter SRI în mesajul sau.

  Desigur fostul ofiter SRI Daniel Dragomir nu este un inger. Dar asta nu inseamna ca si de data aceasta fabuleaza. Sa nu uitam: gura pacatosului adevar graieste…

Counter created by lite 1.4