Conflictul gazelor de sist la Mosna: “Au strigat dupa mine ca ma vor impusca!”

Relatarea Monicai Popovici, Brasov/Sighisoara, despre agresiunile la care este supus Willy Schuster, taran traditional si bio din com. Mosna/Meschen, jud. SIbiu, pentru simplul fapt ca se opune ilegalitatilor flagrante comise de s.c. PROSPECTIUNI S.A. pe terenurile lui… [Informatiile din paranteza sunt adaugate de Hans Hedrich.]

wsch11

Willy Schuster – azi, dupa ce a fost agresat si amenintat la Medias [10 km de Mosna], cand iesea din studioul Nova TV, unde a prezentat situatia din Mosna si ilegalitatile comise de firma Prospectiuni SA Bucuresti. Au fost adunati foarte multi muncitori de la aceasta firma si pusi sa isi bata joc de Willy. Atunci cand a iesit din studio, au strigat ca il impusca daca mai spune ca a vazut si tinut in mana explozibil pe terenul lui (probabil nu au fost informati ca acum exista si poze). [Willy chiar a avut acces la materialul exploziv pe terenul lui, acesta nefiind pazit indeajuns…]

[Lucratorii firmei] au amenajat un fundal mortuar la iesirea de la sediul postului TV si l-au filmat pe Willy asa. Alaturi de muncitori era si directorul Daianu. [Cel din urma reprezinta firma in discutiile cu autoritatile locale, prezentand-o in mod fraudulos, ca fiind “institutie” ce activeaza sub tutela unui minister – si nu o simpla companie privata, pusa pe maximizarea profitului cu orice pret…]

Nu muncitorii sunt de vina, au fost intaratati de profesionisti alias securisti si de maine se poate sa se schimbe foaia. Azi au batut in retragere pe dealuri si campuri pentru ca deja eram o echipa care le urmarea ilegalitatile. Maine: vom vedea la Mosna, Willy si familia nu mai pot fi lasati singuri nicio clipa. Tensiunea este incredibila. La fiecare jumate de ora se intampla cate ceva , este razboi, suntem filmati si fotografiati de cum iesim din curte de catre agenti Security. Fata lui Willy a fost jignita vulgar pe strada de catre agenti Security si a venit plangand. Romania, cat mai suporti bataia de joc?

Mai jos, Willy lasa nr. de telefon al socrilor in cazul in care el nu va mai fi de gasit. Si spune ca nu ii este frica, dar trebuie ca totul sa functioneze mai departe in cazul in care lui i se intampla ceva. Azi, Willy a vorbit si la Nasul TV, prin telefon si povesteste cum a fost intampinat de muncitori de la Prospectiuni impreuna cu directorul Daianu atunci cand a iesit din studioul Nova Tv Medias.

Cateva idei exprimate de Willy Schuster:
”Am fost agresat azi in Medias…”
“Va urma expropierea taranilor, asta va fi viitorul…”
“Au strigat dupa mine ca ma vor impusca…”
“Sunt ca in arest la domiciliu, in fata portii mele sunt tot timpul masini de securitate care ma pazesc. Nu pot iesi din casa.”
“Ne luam tara inapoi si ne scapam de parazitii astia…”

mosna-gaze-de-sist

Lucratori ai s.c. Prospectiuni S.A. in actiune ilegala, pe campurile localnicilor. Desigur, fara acordul lor.

 

Posted by at 12/11/2013
Filed in category: Buerger & Rechte, Politik & Wirtschaft, and tagged with: , , , , , ,

11 Responses to Conflictul gazelor de sist la Mosna: “Au strigat dupa mine ca ma vor impusca!”

 1. Adrian Sighisoara says:

  Unde sunt pozele de seara trecuta? Le vrem publicate! Vrem sa vedem toti abuzurile la care a fost supus Willy la iesirea de la Nova TV.

 2. Petru Pop says:

  Romania a ajuns pe mana unor banditi lipsiti de scrupule. Si asta va dura pana cand poporul acesta batjocorit nu ii va prinde de gat pe toti jefuitorii sa le plateasca pentru faptele comise. DESTEAPTA-TE ROAMANE!

 3. Dancau Alexandru says:

  Vrem pozele!

 4. Karlheinz Ungar says:

  De ce nu se apeleaza la o curte judecstoreasca, ptr. a se obtine o “Einstweilige Verfügung”, ca in Germania. Deasemenea trebuie sa fie dus acest caz la cele mai înalte gremii a UE!

 5. Karlheinz Ungar says:

  De ce nu se apeleaza la o curte judecătoreasca, ptr. a se obtine o “Einstweilige Verfügung”, ca in Germania. Deasemenea trebuie sa fie dus acest caz la cele mai înalte gremii a UE!

  • hans says:

   haben wir schon versucht. antrag vom gericht kronstadt abgelehnt! leider. weitere prozesse folgen.

   am incercat cea ce propui dar tribunalul brasov a respins cererea.

 6. Dancau Alexandru says:

  Pentru ca am impresia ca nu sunt dovezi….

  • hans says:

   hazliu! nici macar firma nu neaga cele comise – ei admit tot si se declara dispusi sa-i despagubeasca pe localnici (teoretic) – si cu asta basta. …sperand sa-si finalizeze lucrarea ilegala…
   tre’ sa fii baricadat intr-o realitate paralele precum cea din trecutl comunist, ca sa negei cele comisa in mod sistematic de s.c. PROSPECTIUNI S.A.

   sper ca nu e cazul la dvs.!

 7. Dancau Alexandru says:

  Noi vorbeam aici de cele care i s-au intampat aseara domnului Willy in momentul cand a iesit de la Nova TV. Nu?

  Nu discutam pe acest articol despre ceea ce face Prospectiuni SA pe terenurile oamenilor. O sa il discutam cu drag atunci cand este cazul

 8. ana says:

  rusine,mare rusine, unde sunt autoritatile din comuna? de ce nu se iau masuri? acum populatia Mosnei nu mai conteaza? dati dreptate celor ce vor sa distriga aceasta mica comuna? sa-si umple buzunarele? luptati cetateni ,cineva va va auzi si se va face dreptate.

 9. Ariana says:

  dupa ce ca in com.sunt foarte multi oameni saraci care nu au cu ce cumpara medicamente ,acum ai omoriti cu toate poluarile ce vreti sa le faceti, lasati comuna in pace ,casele cad sa le impingi cu mina nu sa miscati terenurile care si asa sunt asa cum sunt,plecati si cautati alt mod de a baga milioanele in buzunare,RUSINE

Counter created by lite 1.4