Apel sanitar-umanitar: Jandarmii de la Pungesti nu se pot usura conform standardelor europene!

EN: The pisskeeping peacekeeping forces of the Romania riot Police in Pungesti/Vaslui county launch a desperate appeal to the public in order to provide them basic sanitary conditions. “As long as we can’t pee in a decent European way, we can’t beat up the locals according to the highest European standards either!“, said an anomymous police officer hidden behind bushes…

Trupele de asediu aparare a ordinii si linistii publice, a drepturilor omului si a valorilor europene de la Pungesti nu au unde sa faca pp si kk in conditii normale pentru o tara membra UE. Asa se explica si dece bataile aplicate de acestia in ultimele zile si saptamani pungestenilor nu corespund normelor europene in materie. “La asemena conditii de munca nici rezultatele nu pot fi pe masura!” – s-a plans un Jandarm sub protectia tufisului anonimatului.

jandarmi la pisat639
Sursa
VRN.ro>>>

O posibila solutie ar reprezenta-o folosirea obligatorie de sonde urinare de catre fortele de ordine. Surse bine informate sustin ca societatea comerciala Chevron S.A. ia in calcul, din motive umanitare si de protectia mediului, sa aduca la Pungesti 500 de sonde mai mici in locul uneia mari.

cc11

Intrebata daca va inchide tabara de asediu a Jandarmeriei, din cauza lipsei unor conditii minime de igiena, asa cum au facut-o si cu tabara de rezistenta, Directia de Sanatate Publica Vaslui ne-a raspuns ca sa fim seriosi si sa ne vedem de treaba pentru ca deoarece ei nu lucreaza asa de capul lor, decat executa ordinele venite pe filiera de partid si de stat. “Daca dl. Prim-ministrul va constata ca cacatii de jandarm sint cel putin la fel de periculosi precum cacatii anti-Chevron, atunci normal vom lua masurile ce se impun conform legii, normelor UE si tratatelor internationale semnate si ratificate de Romania! Doar sintem intr-o tara civilizata! Pana atunci  monitorizam cu atentie situatia.” – se arata intr-un comunicacat de presa al institutiei.

 

 

Posted by at 14/12/2013
Filed in category: Lachen & Nodinken, and tagged with: , ,

One Response to Apel sanitar-umanitar: Jandarmii de la Pungesti nu se pot usura conform standardelor europene!

  1. Lucian says:

    Awesome 🙂

Counter created by lite 1.4