APEL LA DONAȚII: Proces pierdut în scandalul “KAUFLAND Odorhei”

 

 

Asociatia Neuer Weg si Hans Hedrich au pierdut in 27. 02. 2019 procesul in dosarul 2518/268/2018 la Judecatoria Odorhei, impotriva lui Ioan Marian Eugen, pseudonim “Militianul” si a publicatiei CANCAN resp. a unui ziarist angajat, deschis in urma diversiunii “Mici la Kaufland Odorhei”, din august 2017. Dupa ce Parchetul de pe langa Judecatoria Tg Mures a preluat dosarul de la Politia Odorhei, acesta a fost inchis, sub pretextul ca numitul Ioan Marian Eugen nu ar fi inentionat sa manipuleze opinia publica prin editarea tendentioasa a materialului filmat, ci ar fi dorit doar sa reduca durata filmarii. In urma reclamatiilor la decizie, depuse de petenti, Parchetul Tg. Mures a fost insa de parere ca petentii nu ar fi parti interesate in aceasta speta, motiv pentru care nu ar avea dreptul la reclamatie – in ciuda faptului ca Asociatia Neuer Weg are ca obiective, conform statutului, si apararea statului de drept si a valorilor regionale si europene. La fel a considerat, din pacate, si Judecatoria Odorhei, astfel incat, pe moment, procesul este pierdut, din cauza lipsei calitatii procesuale active a petentilor. Dupa ce vom obtine motivarea scrisa a deciziei, vom hotara daca ne vom adresa eventual CEDO Strassbourg, pentru constatarea calitatii procesuale si redeschiderea dosarului.

Bilantul, din pdv. al cheltuielilor, este de 2200 de lei onorarii avocat + cheltuieli de drum + 600 de lei cheltuieli de judecata = 2800 Lei. Facem un apel la toti cei interesati de acest caz, INCLUSIV la cei care profita financiar de pe urma tensiunilor interetnice create si intretinute artificial in Transilvania (massmedia nationalista, bloggeri maghiarofobi, functionari publici de tip “colonial” din institutiile de forta din judetele Mures, Harghita, Covasna, politicieni PMP, UDMR etc.), sa doneze o suma modica pentru acoperirea acestor sume, astfel incat sa putem merge mai departe cu acest proces cat si cu celelalte doua dosare deschise la Politia Brasov si Bucuresti impotriva altor participanti la diversiunea “Kaufland”.

Deoarece contul Asociatiei Neuer Weg cat cel al lui Hans Hedrich au fost deja poprite de catre firma Holzindustrie Schweighofer (in urma altor procese pierdute din motive hilare), rog mult ca donatiile sa fie facute in contul de mai jos:

IBAN in Lei: RO95OTPV320000277194RO02
IBAN in Euro: RO52OTPV320000277194EU02
Titular de cont: Szapanyos Árpád
BANK: OTP BANK ROMANIA
​​​​​​​SWIFT/BIC: OTPVROBU (din afara UE)

PayPal (puteti dona cu card prin PayPal chiar daca nu aveti cont PayPal)

 

Apreciem foarte mult donatiile mai mici, din mai multe surse!
Va multumesc anticipat!
Hans Hedrich, activist civic
26. 07. 2019

PS: Pace si colaborare intre popoare! 🙂


Stand Grill la un magazin Kaufland. SURSA foto: botosannecenzurat.ro

Posted by at 26/07/2019
Filed in category: Uncategorized,

Comments are closed.

Counter created by lite 1.4