Aoleu & vai de mine! Cineva (din Primaria Sighisoarei) vrea sa ma termine!

…Asta mi s-a transmis de catre oameni de bine din indepartata Germanie. Cum la Sighisoara m-am razboit pana in prezent ‘doar’ cu cativa consilieri locali (printre care si fostul consilier Adrian Popa), cu Primarul cel Penal si impostorii din biroul de urbanism, arh. Velicu Ioan si Ioan F. Pascu – cei responsabili de degradarea fara precedent a orasului istoric Sighisoara, ma astept ca Terminatorii mei sa provina din acest anturaj select.
Citat: “O sâ-l strângem pe sasu âla..”
YEAHH!

Ca sa nu va rataciti in drum spre mine: Locuiesc in str. Caraiman nr. 1, in capatul Berigazului la stanga. Nu uitati sa va luati delegatia, ca sa v-o semnez si stampilez la sosire! Daca preferati amenintarile anonime prin telefon, rog sa ma sunati la 0752-616128, in zilele lucratoare intre 10-22h, la 0752-616128, sau scrieti-mi prin email la hanshedrich@gmx.de

PS: Totusi, grabiti-va cu exterminarea mea pt. ca s-ar putea sa pierdeti competitia “terminarii” – in modul cel mai legal si corect cu putinta!

cu salutari de adevarat sighisorean
Hans Hedrich

SANYO DIGITAL CAMERA
Sus: Unul dintre posibilele motive pentru amenintarile la adresa mea: Reclamatiile depuse de mine impotriva extinderii ilegale, in situl UNESCO, a Pensiunii “Vila Franka” a fostului consilier local Adrian Popa, extindere facuta ilegal si cu complicitatea Primariei si a DJCPCN (Protectia monumentelor) Mures.

Posted by at 10/10/2013
Filed in category: Buerger & Rechte, Politik & Wirtschaft, and tagged with:

Comments are closed.

Counter created by lite 1.4