1 Ianuarie 2014 la Sighisoara: Veniti la un After-Party protestatar dupa un Revelion revolutionar!

Pe 1 ianuarie vrem sa continuam Revelionul 2014 cu un chef cum scrie la carte – in buna traditie sighisoreana… Vremurile sint cum sint – deci haideti sa sarbatorim! Sarbatorim protestele eco-civice din 2013 si le “continuam” pe 1. 1., sarbatorind!

Mancaruri si bauturi vom avea de la Revelion, muzica si voie buna la fel. De dormit se doarme (daca se doarme) pe saltele izopren si in sacul de dormit din dotare. Mai asteptam oameni noi, din toate colturile tarii si nu numai, care vor sa ni se alature in gand si fapta!

Pe langa activitatile specifice de chefuit vom face si mici excursii prin Sighisoara si imprejurimi – ocazia perfecta pentru socializare, brainstorming si schimb de idei din cele mai diverse.

Esti eco? Civic? Alternativ? Religios? Nereligios? Cultural? Social? Gandesti national? European? Regional? Cosmopolit? Te consideri idealist? Realist? Esti sigur ca esti anti-fracturist? Anti-cianurist? Sau vegetarian? Omnivor? Si simti ca e loc in capul tau, sufletul tau, in viata ta pentru oameni, ganduri, fapte noi? Atunci te asteptam cu drag pe 1. 1. 2014 la Monica Popovici, str. Lunca Postei, Sighisoara la cheful de dupa cheful de Revelion!

Asteptam confirmari explicite de participare, cu un scurt mesaj privat – nu doar un “attend” din politete sau dintr-o un impuls de moment… ­čÖé

Mersi, Danke, Koszi, Thanks! Si …va steptam!
Hans Hedrich, Sighisoara/Schaessburg/Segesvar

Eventul FB il gasiti aici >>>

poster-ap1

Posted by at 28/12/2013
Filed in category: Kultur & Gut, and tagged with: ,

Comments are closed.

Counter created by lite 1.4